Een cultureel middagje en lange-broeken-weer
Blijf op de hoogte en volg Fam.
07 Augustus 2012 | Duitsland, Bad Kissingen
Met volle buiken en blazen zijn we het centrum ingelopen, op zoek naar een wc. Toen de helft van ons naar het ene toilet was geweest, begon de andere helft z’n blaas te voelen. In de Arcadenbau zit ook een toilet, dus op naar de volgende. Via de overdekte Rakoczy- en Pandurbronnen zijn we naar de zaal gegaan waar de Kuurconcerten worden gehouden. Achterin de zaal is een expositie over van alles en nog wat, met o.a. een prachtige animatie-film van Schloss Neuschwanstein (mijn absolute favoriet in Duitsland). Het weer was inmiddels weer helemaal opgeklaard gelukkig, dus zijn we kriskras door het park weer teruggelopen. Bij de grote dennenboom hebben we nog met z’n allen braakballen (van vermoedelijk torenvalken) gezocht. Ze staan nu in een plastic bekertje te weken en morgenvroeg gaan we ze pluizen.
Nog twee dagen dan is onze dochter jarig!!!
07 Augustus 2012 - 22:24
Tally:
Hallo allemaal
Mooi zo'n stichtelijk dagje tussendoor! Wij belanden ook altijd in kerken.
Het is hier al een poosje lange broeken weer. En paraplu weer, want er valt behoorlijk wat uit de lucht! Kunnen jullie daar alvast wennen aan het Hollandse weer....
Is Reint ondertussen al alcoholist of is het bij het ene biertje van een paar verslagen terug gebleven? Leuk om elke keer weer te lezen. Enne .... ik ben blij dat jullie geen dieren meer platdrukken, laten verhongeren of de bekjes stuk trekken. De eerst verhalen waren een stuk gruwelijker dan de laatste paar! (Gelukkig)
Nog fijne dagen gewenst!
Groeten van de overbuurtjes (inmiddels met zwembad :) )
07 Augustus 2012 - 22:36
Fam. Tepper:
We worden wat rustiger in de loop van de vakantie en laten dan alles met rust.
Ik heb die ene fles bier niet eens leeg gekregen en vindt het nog steeds niet lekker.
De komende dagen blijft het droog en ongeveer 23 graden en dan moeten we al weer naar huis.
Tot over een paar dagen. Steek de BBQ maar aan, dan kunnen we jullie zwembad even bekijken.